Actualitate

Medicii au făcut ANUNŢUL TRIST despre Mihai Constantinescu, după 105 zile de COMĂ

Mihai Constantinescu este în comă și este supravegheat 24 din 24 de ore de 105 zile, dar se pare că, organismul său nu dă semne bune. Totuși, familia și prietenii se roagă pentru o minune și speră ca artistul să se însănătoșească, deși medicii se păstrează, în continuare, rezervați.

Mihai Constantinescu nu a mișcat nici măcar un deget până acum, iar medicii se gândesc la ce e mai rău. Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a declarat că familia „s-a împăcat cu situația”, însă mai au totuți o speranță.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

„Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.