sâmbătă 18 august 2018 2:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Medicul a intrat de urgență în operație, pacientul era în stare gravă. Cu greu l-a salvat, dar când a ieșit din sală a început să plângă în hohote dintr-un motiv sfâșietor, nimeni nu știa ce se întâmplase, dar când au aflat era prea târziu
Adpres Market

Medicul a intrat de urgență în operație, pacientul era în stare gravă. Cu greu l-a salvat, dar când a ieșit din sală a început să plângă în hohote dintr-un motiv sfâșietor, nimeni nu știa ce se întâmplase, dar când au aflat era prea târziu

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Ai visat vreodată să devii doctor? Copiii de obicei îi idolatrizează pe medici pentru că salvează vieți și vindecă boli, dar ceea ce nu este foarte cunoscut este că medicii fac uneori sacrificii uriașe. Nu doar faptul că studiază ani de zile înainte de a putea profesa. Un astfel de caz este și povestea de față.

Zhang Xinzhi este un medic în vârstă de 55 de ani care a avut de făcut o decizie extrem de dificilă care a atras atenția multor internauți. Tatăl doctorului era pe patul de moarte și se stingea din viață, era ultima șansă a medicului de a-și vedea tatăl în viață. Totuși, un pacient de-al lui era și el în stare gravă și numai doctorul Zhang îl putea salva. Astfel că medicul a fost obligat să ia o decizie extrem de dificilă.

Cum a procedat: Zhang și-a vizitat tatăl înainte de operație și l-a informat că un pacient avea nevoie de el în sala de operații. Tatăl lui în vârstă a înțeles, i-a zâmbit și a dat blajin din cap înainte ca medicul să îl părăsească.

Deși emoțional și distrus de durere, Zhang a reușit să termine cu bine operația și să salveze viața pacientului. Însă, din păcate, nu a putut să își vadă tatăl pentru ultima oară sau să îi fie alături în ultimele lui clipe…

Zhang este un medic respectat, cu peste 33 de ani de experiență, și a declarat: ,,În acea zi eram lovit de durere și trist pentru că nu puteam rămâne alături de tatăl meu. M-am simțit atât de vinovat că nu l-am putut vedea pentru ultima dată și nu am putut fi alături de el, dar sunt doctor și salvarea vieților pacienților mei este la fel de importantă.”

Medicul a primit aplauze din toată lumea pentru povestea lui dureroasă și pentru decizia luată, însă el dorește să rămână umil spunând că orice medic ar fi luat aceeași decizie: ,,Deși regret, eu știu că el va înțelege și îmi sprijină decizia, știe că nu sunt doar fiul lui, că am în plus și responsabilități uriașe ca medic.”, a adăugat Zhang.

O poveste care este un rezumat al greutăților cu care trebuie să se confrunte medicii în general. Responsabilitățile lor sunt uriașe, de aceea merită apreciați la adevărata valoare cei care își fac meseria din vocație. Respect pentru acest medic! Dacă și tu cunoști sau ai întâlnit un medic la fel de dedicat ca cel din această poveste, distribuie articolul în semn de apreciere!

Sursa: http://calatorinromania.com

Medicul a intrat de urgență în operație, pacientul era în stare gravă. Cu greu l-a salvat, dar când a ieșit din sală a început să plângă în hohote dintr-un motiv sfâșietor, nimeni nu știa ce se întâmplase, dar când au aflat era prea târziu
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com