Social Media

Medicul care a vindecat cei mai mulți pacienți români cu coronavirus ne spune ce trebuie să facem prima oară când intrăm în casă

Dr.Virgil Musta, medicul de la spitalul din Timișoara în care s-au vindecat 43 de români diagnosticați cu coronavirus, a dezvăluit ce trebuie să facem cum intrm în casă, pentru a preveni răspândirea COVID-19.

„Virusul se transmite prin suprafețe contaminate care pot contamina mai departe mâini, haine, pantofi. În momentul când ajungem în casă primul lucru e să ne dăm jos pantofii. În plus, eu am recomandat prietenilor și pacienților mei ca la intrare să aibă un preș îmbibat cu o soluție dezinfectantă de clor.

În acest fel trecând cu talpa decontaminezi talpa pantofului, pentru că se știe că acest virus persistă destul de mult în praful de pe stradă”, a spus dr. Virgil Musta.

Alertă la Timișoara! 55 de români care trebuiau să stea izolați au fost găsiți pe străzi


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.