Sanatate

Medicul Monica Pop a făcut declaraţii incendiare: Cel mai mare număr de infectări cu noul virus este de la vaccinați. Vaccinații au devenit un pericol.

Medicul Monica Pop a precizat astăzi că cele mai multe cazuri de infectare COVID-19 vin de la cei vaccinaţi care fac forme ușoare, asimptomatice şi transmit cu ușurință boala tuturor.

Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu, a mai spus medicul. Întrebată ce rol mai are certificatul de vaccinare, mai ales că cei vaccinaţi se pot reinfecta şi pot transmite boala, medicul

Monica Pop a precizat că cei vaccinaţi care nu prezintă simptome sunt mai periculoși decât cei nevaccinați care stau acasă şi tratează boala. Ştim foarte bine că vaccinarea folosește celui care este vaccinat pentru că dacă se infectează să facă o formă mai ușoară.

Dar din păcate, vaccinații au devenit un pericol pentru că ei dacă fac boala, fac o formă ușoară de multe ori nu știu, nu au nici o simptomatologie și răspândesc peste tot în jur.

Eu cred că cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați pentru că un nevaccinat dacă se îmbolnăvește stă acasă, că nu este nebun să iasa…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.