Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Medicul Valeriu Gheorghiță, supărat pe primarii care nu susțin campania de vaccinare.

Un nou val al pandemiei, în septembrie. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, se declară revoltat de atitudinea a șase primari din județul Gorj, care, deși au fost informați că vor fi trimise echipe mobile pentru vaccinarea populației, au refuzat să le pună la dispoziție spații adecvate, motivând că la ei în localitate oamenii nu sunt doritori să se imunizeze.

gheorghita

„Astăzi, de pildă, am primit din Gorj, de la DSP, un mesaj care nu a fost unul foarte bun – au plecat mai multe echipe mobile în comune, în localități, și din șapte echipe mobile, pentru una singură primarul a fost pregătit, încât să asigure și un spațiu și să informeze oamenii. În condițiile în care toți au fost informați cu câteva zile înainte că urmează să vină echipe mobile. Știți care a fost răspunsul?

La noi nu sunt doritori de vaccinare! Nu există așa ceva! Oamenii trebuie să aibă acces la servicii de sănătate publică, pentru că altfel, în toamnă, eu nu știu cum un primar poate să justifice în fața comunității că s-ar putea să trebuiască să carantineze comuna, în condițiile în care atunci când a venit echipa mobilă de vaccinare am spus că nu sunt doritori!”, a declarat Valeriu Gheorghiță, vineri seara, la Digi24.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.