Social Media

Meghan Markle și Prințul Harry, moment adorabil la Royal Festival of Remembrance

Membrii familiei regale au participat la Royal Festival of Remembrance pentru a-i comemora pentru cei care au făcut posibilă victoria în cel De-al Doilea Război Mondial.

Astfel, a fost primul eveniment oficial la care Meghan Markle și Prințul Harry au participat alături de Kate Middleton și Prințul William după declarațiile făcute de Ducele de Sussex în ceea ce privește neînțelegerile dintre ei.

În cadrul evenimentului cei patru nu au interacționat prea mult, însă Prințul Harry și Meghan Markle păreau fericiți unul în compania celuilalt. Deși în cea mai mare parte a timpului au avut o atitudine serioasă din respect pentru acea zi, Ducele și Ducesa de Sussex s-au privit cu afecțiune, dovadă că relația lor poate trece peste orice obstacol.

Momentul a fost suprins de camerele de filmat, iar cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată.

Blanca Cobb a analizat pentru o revistă internațională imaginile cu Harry și Meghan de la eveniment, spunând că au existat și semne de disconfort pentru ei.

„Mâna lui Harry pe stomac este un gest de liniștire a propriei persoane. Este un gest tipic…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.