Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Mesaj amuzant pe o pancartă din piața din Brăila

Mesaj amuzant pe o pancartă, în piaţă. Sătul ca toţi clienţii să răscolească printre căpățânele de varză de pe taraba lui, un vânzător din Brăila a pus alături o pancartă cu mesaj amuzant.

Imaginea a fost pusă inclusiv pe Facebook, devenind virală. Mulţi internauţi s-au amuzat atât de mesajul transmis, cât şi de greşelile gramaticale. Poza a fost făcută de o doamnă din Brăila, care mersese la piață pentru a-şi face cumpărăturile. Prin imortalizarea mesajului de pe pancartă, a stârnit hohote de râs.

Mesajul este următorul: „Nu mai răscoliţi verzele căci an spatele lor se afla ele ansusi!!”. Dacă ar fi fost scris corect, ar fi arătat cam aşa: „Nu mai răscoliţi verzele, căci în spatele lor se afla ele însele!”.

Bineînţeles, imaginea a stârnit numeroase reacţii, iar cei care au văzut-o au postat şi comentarii.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

„Ați văzut dacă nu ați respectat anunțul? Iată peste ce «varză» ați dat”, “Un filozof naiv/nativ și cât este de profund! Cred că era mai simplu să scrie: «Nu căutați, sunt aceleași verze!». Parafrazând, am spune: «Nu mai căutaţi în van adevărul, binele, fericirea etc. este același peste tot!» și “Este «grele» cu gramatica”.

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.