Vremea

Meteo, Februarie: Cum va fi vremea in luna februarie?! La ce ne putem astepta? Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru aceasta perioada.

Cum va fi vremea in luna februarie?! La ce ne putem astepta? Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meterorologie.

Săptămâna 07.02.2022 – 14.02.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice și estice, dar și local excedentar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 14.02.2022 – 21.02.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 21.02.2022 – 28.02.2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea sudică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 28.02.2022 – 07.03.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

Ninsori pe mai multe drumuri naționale. Se circulă în condiții de iarnă
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, din cauza ninsorii abundente și a viscolului, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca, pe tronsonul kilometric 16-34+800 de metri. Se acționează pentru deszăpezire.

Se circulă în condiții de iarnă, fiind semnalate ninsori abundente, în județele Brașov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Brețcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga și Bușteni) și Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna). Se acționează pentru deszăpezire.

De asemenea, se circulă în condiții de iarnă, fără restricții de trafic și cu ninsoare slabă, în județele Bihor (DN 75 Vârtop-Nucet), Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța), Prahova (toate arterele rutiere, cu excepția DN 1).

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără precipitații, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.