vineri 21 septembrie 2018 4:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / Meteorologii au făcut anunţul. Acum ninge ca în povești, dar cum va fi cu adevărat vremea de Paște și de 1 Mai: Mulți se vor întrista când vor vedea asta!
Adpres Market

Meteorologii au făcut anunţul. Acum ninge ca în povești, dar cum va fi cu adevărat vremea de Paște și de 1 Mai: Mulți se vor întrista când vor vedea asta!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Potrivit ANM, în lunile martie şi aprilie vor fi precipitaţii excedentare. Şi luna mai va fi o lună cu precipitaţii abundente, excepţie făcând partea de sud-est a ţării, unde acestea vor avea valori apropiate de media climatologica.

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de normă climatologica în sudul, sud-estul şi local în vestul ţării şi se va situa sub normal în restul teritoriului. Precipitaţiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice şi estice şi se vor situa sub mediile climatologice în restul ţării. Pentru luna aprilie, meteorologii anunţa că precipitaţiile totale lunare vor fi, în general, excedentare.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice şi estice şi se vor situa sub mediile climatologice în restul ţării. Pentru luna mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica în sud, sud-est şi local în vest şi sub normal în celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitaţiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul ţării şi local în sud şi est şi vor avea o tendinţă spre excedent în rest.

Sursa

Citeste si : Gerul siberian umflă facturile la întreținere! Administratorii blocurilor s-au luat cu mâinile de cap când au calculat cheltuielile! Cât vor plăti românii în perioada asta:

Facturile la intretinere pentru luna februarie explodeaza din cauza gerului siberian! Administratorii blocurilor au calculat deja cheltuielile cu intretinerea si sunt disperati. Trist este ca banii trebuie sa-i dam chiar inainte de Pasti.

Cresteri la caldura, dar si la consumul de curent electric!

In Galati, facturile pe luna Ianuarie i-au speriat pe locatari.
Una peste alta, administratorii estimeaza ca saptamana aceasta de ger polar va creste factura pe februarie cu 20-30%. Oamenii sunt nevoiti sa lase caloriferele pornite non-stop sau alte aparate de incalzit care functioneaza pe curent electric.

Cei care locuiesc la bloc spun ca gerul nu este singurul vinovat pentru facturile umflate! Ci si… Revolutia fiscala!

Cert este ca ne asteapta vesti si mai proaste. Facturile la intretinere pentru luna februarie vor fi sensibil mai mari. Asa ca bugetul fiecarei familii va avea de suferit zdravan, mai ales ca se apropie si sarbatorile de Paste.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com