Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Metoda văzută în serialul „Lege şi ordine” i-a salvat viaţa tinerei din imagine

O tânără din California a trecut prin experienţa vieţii în gară, atunci când aştepta trenul, în oraşul Daly. Julie Dragland, în vârstă de 32 de ani, ajunsese pe peron şi aştepta trenul. În timp ce stătea pe scaun şi naviga pe internet, folosind telefonul, a simţit că cineva a trecut prin spatele ei.

Fără să îşi dea seama ce s-a întâmplat, a realizat că avea un bileţel în poală. În bilet scrie că trebuie să îi dea persoanei din spatele ei portofelul, fără să se întoarcă. În caz contrar, va fi rănită.

“În acest moment sunt îndreptate către ţine două arme. Dacă vrei să trăiești, dă portofelul și telefonul celui din spatele tău. Nu te întoarce cu totul și fii discretă.”

Femeia nu ştia ce să facă. Clar nu voia să-şi dea portofelul, dar se temea şi pentru viaţa ei. Degeaba încercase să şoptească cuvântul „ajutor”, cei din jur nu şi-au dat seama.

La un moment dat, femeia și-a amintit un episod din serialul Lege și Ordine și a încercat tactică învățată acolo. S-a culcat pe o parte, și-a închis ochii și a început să se miște de parcă avea o criză de epilepsie.

“Probabil că am arătat ridicol. Am început să plâng și să tremur.”

Chiar și așa, tactică a funcționat, mulți oameni s-au apropiat de ea pentru a-i acorda primul ajutor. Femeia le-a dat bilețelul pe care îl primise. În confuzia creată, tâlharul s-a făcut nevăzut.

Poliția a examinat mai târziu filmările în care apărea bărbatul care i-a dat bilețelul Juliei, dar nu au reușit să-l identifice.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.