Actualitate

Mezei: Singura legătură a ministrului Cuc cu aeronavele era când le număra pe cer la Giurgiu

Fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, l-a acuzat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că nu are nicio competenţă în aviație, precizând că „singura lui legătură cu aeronavele era atunci când le număra pe cer, la Giurgiu”.

„A încercat să mă jignească și să desconsidere o carieră de 22 de ani. Am muncit pentru cariera mea, nu am cerut niciodată funcții, dacă dumnealui avea alte criterii decât cele de restructurare a companiei pe criterii de eficiență, trebuie să-și dea seama că nu sunt persoana cu care să-și poată face jocul. L-aș putea ruga să vină la o abordare față în față cu mine, să se uite în ochii mei și, în plus față de asta, când invocă lipsa profesionalismului meu, l-aș ruga pe domnul Cuc să compare CV-ul lui cu al meu şi în momentul acela să vorbească. Pentru că singura lui legătură cu aeronavele era atunci când le număra pe cer la Giurgiu, în rest nu are niciuna”, a declarat Mădălina Mezei.

Fostul director general al TAROM a mai spus că îl va da în judecată pe Răzvan Cuc pentru faptul că i-a cerut să ţină la sol aeronavele TAROM.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de control al prim-Ministrului la Ministerul Transporturilor și la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.

Mădălina Mezei a fost numită la șefia TAROM în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

Sursa: News 24 Romania.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.