Social Media

Mihaela Rădulescu, de la Pro TV, imaginea +18 pe care o vrea ştearsă de pe net

Până ca reality show-ul să se reia, cu Mihaela Rădulescu în prim-plan, vedeta de 49 de ani se bucură de zile libere, alături de iubitul Felix Baumgartner. Bărbatul austriac a şi oferit momente din spaţiul intim cu Răduleasca, adică din locuinţa lor din Monaco, pe care au construit-o în 2016.

Sportivul austriac de Cartea Recordurilor şi-a filmat iubita dansând sexy în faţa lui, prefăcându-se că are în mână o chitară, potrivit click.ro. Mihaela are mişcările la ea, iar mesajele de felicitare au curs pe Instagram, acolo unde Felix a postat filmuleţul. “Iubita mea. Mihaela îşi face deja încălzirea pentru 2019. Voi? 2019 va fi anul nostru”, a scris Felix.

Mihaela Rădulescu a obişnuit, de altfel, cu prezenţele super-sexy pe reţelele de socializare. Imaginea din Galeria Foto este poate una dintre pozele pe care Mihaela Rădulescu ar vrea să nu le mai vadă atât de des pe net.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.