Social Media

Mihai Bendeac, luat la “roast” de fratele său, Andrei, pe scena iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi față în fațã cu mai multe vedete, dar și cu persoane dragi lor, care vor veni special pentru a-i lua la “roast”.

În sezonul 6 iUmor, Mihai Bendeac a fost vizibil emoționat să o vadă pe mama lui pe scenă, luându-l la “roast”. Nici astăzi nu va scăpa prea ușor, pentru că fratele său, Andrei, a acceptat invitația la ediția specială din această seară, unde va avea un moment roast. Andrei Bendeac nu a urcat singur pe scena iUmor, ci împreună cu câinele lui Mihai, Happy: “Cred că m-am descurcat destul de bine, m-a ajutat și faptul că atunci când eram mai mic am mai participat la <<În puii mei>>. Acum am fost mai relaxat, nu mi s-a părut că am avut emoții, dar a fost ciudat că Mihai a avut, l-am simțit mai tensionat un pic. Știam de la început că Happy se va duce direct la Mihai, înainte de a intra era destul de debusolat, nu știa ce se întâmplă”.  Întregul moment va putea fi urmãrit in aceastã searã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor.

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul va avea și o semifinală în care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc pe 6 decembrie, se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie.

The post Mihai Bendeac, luat la “roast” de fratele său, Andrei, pe scena iUmor appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.