Dezvaluiri

Condamnare: Mihai Lasca deputat AUR, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un șofer în trafic.

Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat, joi, condamnarea politicianului Mihai Lasca, deputat ales pe listele AUR, la doi ani de închisoare cu suspendare, după ce a blocat și bătut în trafic un șofer.

Respinge, ca inadmisibil, recursul în casaţie formulat de inculpatul Lasca Mihai Ioan împotriva deciziei penale nr.352/A din data de 02 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Oradea, Secţia Penală şi pentru cauze cu minori, în dosarul nr. 6755/271/2020.

Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuielile judiciare către stat. Definitivă”, se arată în sentința pronunțată de ÎCCJ.

Inițial, Judecătoria Oradea a decis, în noiembrie anul trecut, ca Mihai Lasca să primească o sentinţă de doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de patru ani, dar şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Oradea sau Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, pe o perioadă de 120 de zile.

Sentința a fost menținută și de Curtea de Apel Oradea.

Incidentul a avut loc în vara anului 2019.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.