Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sport

Mihai Neșu a renunțat la scaunul cu rotile după 8 ani!

Mihai Neșu arată şi se simte din ce în ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliştilor. El a renunţat la scaunul cu rotile, iar imaginea postată pe pagina de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri. Pe 10 s-au împlinit opt ani de la accidentarea lui Mihai Nesu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat.

Drama prin care a trecut Mihai Nesu În urma accidentului suferit în 2011, Mihai Nesu a fost nevoit să-şi schimbe întreaga viaţă. A fost părăsit de soţie, a făcut multe tratamente costisitoare şi foarte dureroase, iar apoi şi-a pierdut părinţii.

Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut şi a continuat să meargă înainte.

Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulata „Uniţi pentru Mihai”, a fost postata o fotografie în care fostul internaţional roman apare fără scaun cu rotile. Mihai Nesu a fost pozat stând pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o şedinţă foto pentru calendarul „UEFAantasticii România 100”.

Ce s-a întâmplat cu Maria Gherman după divorțul de Mihai Neșu

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața după divorțul de fostul fotbalist. De aproape un an, ea are o relație cu un bărbat și este designer de încălțăminte, transmite România TV.

Maria Gherman și Mihai Neșu au decis să divorțeze la sfârșitul anului 2012, la 9 luni de zile după ce fotbalistul lui FC Utrecht suferea accidentarea care l-a lăsat imobilizat. Procesul s-a finalizat în anul 2014 și a pus capăt unui mariaj care a durat opt ani.

Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera la doar 28 de ani, după o accidentare suferită în timpul unui antrenament la Utrecht, echipă la care era legitimat, şi în urma căruia a rămas paralizat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.