duminică 19 august 2018 1:36 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mihai Pâlşu aruncă BOMBA | Ponta, Bănicioiu și Ghiță își fac partid
Adpres Market
ponta-dna

Mihai Pâlşu aruncă BOMBA | Ponta, Bănicioiu și Ghiță își fac partid

AdpresFM - Radio Online Stations  

ponta-dna

O, ce veste, parțial minunată! Indiferent de viitorul lui Dragnea, încarcerat sau liber, PSD se va face țăndări. Vom avea mai multe fracțiuni social-democratice

Ex-premierul Victor Ponta, viitorul fost ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu și mogulul Sebi Ghiță vor să “ajute” la divizarea PSD. Trinomul Ponta & Bănicioiu & Ghiță a luat decizia să formeze un nou partid social-democrat care să nu mai fie considerat un urmaș al comuniștilor reprezentați de Ion Iliescu.

Nervi întinși la maxim

În aceste zile, Victor Ponta și Nicolae Bănicioiu au avut mai multe runde de întâlniri cu oameni de afaceri “dispuși” să pună umărul la formare unui nou partid social-democrat, altul decât cel înființat de Mircea Geoană. Rămâne de văzut cine va primi sprijin american: Geoană care este filo-american cu acte CIA în buzunarul de la piept sau Ponta & Bănicioiu & Ghiță, trinomul de tineri cu mai multe CNP-uri în mai multe limbi sau în limbaj… binar!

Această idee de rupere a PSD a izvorât în mințile celor doi “tineri” politicieni, Ponta și Ghiță de peste un an. Zilele trecute, la această idee măreață a aderat și ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu. Trinomul Ponta – Bănicioiu – Ghiță este foarte supărat pe Liviu Dragnea. Cei trei consideră că actualul șef al PSD nu a manageriat corect situația politică izbugnită după producerea Catastrofei Colectiv.

Ponta & Bănicioiu  sunt convinți că Dragnea a “negociat” evenimentul doar în favoarea lui – știut fiind faptul că Liviu este condamnat cu suspendare în primă instanță în Dosarul Referendum și că peste 15 zile, 28 noiembrie, trebuie să primească verdictul final de la ÎCCJ.

 

Citiţi articolul integral, semnat de Mihai Pâlșu, pe secundatv.ro  

 

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com