joi 18 octombrie 2018 4:02 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mihai Pâlșu îi bate obrazul lui Sabin Orcan | Schema EADS, COPY-PASTE la B1
Adpres Market
mihai-palsu

Mihai Pâlșu îi bate obrazul lui Sabin Orcan | Schema EADS, COPY-PASTE la B1

AdpresFM - Radio Online Stations  

mihai palsuJurnalistul Mihai Pâlșu, cel care a publicat în premieră, în urmă cu câteva luni, în cotidianul Puterea, informații bombă despre dosarul EADS, a fost copiat cu nonșalanță de Sabin Orcan, realizator B1 TV, care sub sintagma – „ne-au dezvăluit niște surse” – a făcut mare tam-tam jurnalistic la postul mai sus amintit, atribuindu-și merite pentru care nu a mișcat niciun deget, ca ziarist, ancheta fiind realizată integral de Mihai Pâlșu.

Toate acestea sunt subliniate de Pâlșu într-o postare pe Facebook. Mai mult, jurnalistul anunță NOI DEZVĂLUIRI-BOMBĂ din dosarul EADS, Episodul 4, care vine să devoaleze Schema de Fraudare.

Iată ce scrie Mihai Pâlșu pe Facebook!

B1TV & Sabin ORCAN și Schema EADS – Copyright by Mihai PÂLȘU

Marți, toată ziua pe facebook s-a bătut moneda pe plagiatorul Ponta vs. jurnalistul Orcan și pe faptul că B1TV va prezenta, la ora 22:00, date noi despre EADS. Cum subiectul mă interesează foarte mult, m-am pus în fața televizorului la ora anunțată în promo ca să văd noutățile. Care s-au dovedit a fi xerox by Ponta după dezvăluirile mele!

Ei bine, în deschiderea emisiunii de pe B1TV, cei prezenți în studio, după ce l-au pus la punct pe Victor Ponta – bravo lor – și după ce l-au ascultat pe ex-președintele Traian Băsescu, jurnaliștii Sabin Orcan, Robert Turcescu și Cătălin Striblea, secondați de deputatul-avocat Daniel Fenechiu, au pus pe tapet o idee generoasă: să existe o solidaritatea între jurnaliști.

Dar când a început să vorbească despre EADS, jurnalistul Sabin Orcan a uitat de solidaritate și a citat fără să spună sursa – adică eu – pasaje uriașe din Schema EADS, pe care le-am obținut după luni întregi de cercetare, inclusiv în Monitorul Oficial și colecțiile de reviste… MAI. Aceste pasaje citate de Orcan au fost prezentate de mine în exclusivitate, inclusiv numele unor persoane implicate în Frauda EADS…

De ce oare ziaristul Sabin Orcan nu a citat sursa și s-a ascuns în spatele unei declarații de genul “am primit informațiile de la o sursă” – o sursă xerox după Pâlșu -, nu rămâne un mister pentru mine… dar pentru cei care au citit ce am scris eu încă din 9 decembrie 2014 și apoi în 16 iunie 2015, cele două Scheme EADS, cred că au rămas cu un gust amar: nu s-a adus, practic, nicio noutate, iar fanii B1Tv au fost păcăliți la ore înaintate…

Vă anunț, și îl anunț și pe ziaristul Sabin Orcan că, în câteva zile, public Episodul 4 din Frauda EADS, un episod saturat de date noi 100%, nepublicate în România, și care va aduce o rază de lumină referitoare la jocurile titanice, la cel mai înalt nivel politic, din zona EADS.

Îi mulțumesc lui Robert Turcescu că a punctat, spre finalul emisiunii, adevărata sursă a lui Orcan și contribuția subsemnatului la demantelarea jurnalistică, alături de alți confrați, a Fraudei EADS. Mai ales că, în ultima emisiune realizată de Robert la Nașul TV pe tema EADS, am insistat că mi-aș dori ca demersul meu jurnalistic pe acest subiect să fie CONTINUAT cu anchete serioase pline cu date noi și de alți colegi de breaslă – care până acum au tăcut -, pe lângă Robert Turcescu, Nicoleta Savin, Ondine Gherguț și “băieții” de la RISE Project. Ba, mai mult, mă ofeream să-i „donez” chiar și un cadou temerarului: un vitraliu realizat de mine.

Toate cele bune… solidarității între jurnaliștii români…

Ca să vedeți că nu vă înșel precum colegul meu cu solidaritatea fracturată, iată datele prezentate de mine în 16 iunie 2015 și recitite pe B1tv de ziaristul Sabin Orcan:

http://www.puterea.ro/campaniile_puterea/episodul-3-schema-manevrelor-fraudei-eads-romania-devalizata-de-o-grupare-transfrontaliera-115264.html

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com