Social Media

Mihai Şora, la 103 ani, spune că a mâncat un milion de lămâi în aceste alegeri în care se folosesc tehnicile de acum 30 de ani

mihai șora 2

Mihai Şora, în vârstă de 103 ani, îndeamnă oamenii să iasă la vot, atragându-le atenția asupra grețoaselor metode de manipulare, aceleași ca acum 3o de ani. Iată ce scrie pe Facebook filosoful:

„S-au activat vătafii dezbinării, pisarii discordiei, logofeţii gâlcevii. Mare disperare trebuie să fie printre căpeteniile dumnealor. Văd aceleaşi tehnici de intoxicare, deturnare a atenţiei, compromitere a oamenilor cinstiţi, – ca acum 30 de ani. Figurile de «stil» sunt identice, doar televiziunile şi siturile dubioase s-au înmulţit.

Nu mă întrebaţi cum am mâncat primul milion de lămâi!… Mergem la vot şi dăm cu ei de pământ.

Le desfacem reţelele bucată cu bucată, tronson după tronson: la fier vechi. Nu mai e mult până atunci. Răbdare şi lămâi!“, a scris intelectualul care a depășit suta de ani și rămâne preocupat de soarta alegerilor.

D. Dumitru, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.