vineri 17 august 2018 7:19 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mihai Stoica, implicat într-o bătaie generală, într-un club! “Erau beţi, terminaţi. `Vă omor pe toţi`”
Adpres Market
mm-stoica

Mihai Stoica, implicat într-o bătaie generală, într-un club! “Erau beţi, terminaţi. `Vă omor pe toţi`”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru, într-un club din Capitală, care s-a soldat cu “bătăi ca în luptele de stradă şi cu sticle aruncate”, susţine Gazeta.

Se pare că totul a început de la un conflict între Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, fata lui Meme, şi un bărbat aflat la masa alăturată. Totul a escaladat rapid şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

De menţionat e şi faptul că în LOFT, clubul despre care este vorba, s-a aflat şi Marius Ianuli, care însă în momentul conflictului a părăsit clădirea pe uşa din spate.

“Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat… Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….”

Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute”.

MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor”

Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că “Vă omor pe toți!”. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”, a povestit un martor pentru sursa citată.

În momentul redactării ştirii, nu exista nicio reacţie oficială din partea lui Mihai Stoica, arata digisport.ro.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com