Actualitate

Mihai Tudose și Corina Crețu vor face parte din grupul Social Democrat din PE

kitunghii.ro

Corina Creţu şi Mihai Tudose vor face parte din grupul social-democraţilor din Parlamentul European, anunţă liderul Pro România, Victor Ponta.

„Totul este bine când se termină cu bine / Corina Creţu şi Mihai Tudose sunt adevăraţi social-democraţi şi locul lor natural era în Grupul Social Democrat din Parlamentul European-mai ales că au fost acceptaţi fără să fie obligaţi să intre în Delegaţia PSD ! Totul în regulă, totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ponta îl acuză pe Dacian Cioloş că nu a vrut să îi primească pe Corina Crețu și Mihai Tudose în grupul Renew Europe.

„Chiar şi cei mai talibani antipesedisti nu pot să ne reproşeze nimic după ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor români / opoziţia vehemenţă a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lecţie importantă despre dialog, valori europene şi capacitatea de a construi parteneriate oneste şi în interesul României / de fapt totul a fost o simplă gelozie personală-Dacian Ciolos nu suportă ideea că în acelaşi grup cu el să fie şi un Comisar European considerat mai eficient şi care chiar a lucrat pentru România ( nu pentru Franţa)-oamenii mici au orgolii mari!”, afirmă Ponta.

Articolul Mihai Tudose și Corina Crețu vor face parte din grupul Social Democrat din PE apare prima dată în Cronica Romana.

pni.ro%20

Comment here