Actualitate

Milioane de români iau acest medicament, fără să știe efectul secundar!

Milioane de români iau medicamente și antibiotice fără recomandarea medicului și, de cele mai multe ori, efectele produse în organism sunt cumplite! Ce avertizează medicii, mai ales atunci când avem gripă sau răceală?

Greșeala pe care o fac milioane de români atunci când vine vorba despre răceală sau gripă poate avea consecințe grave pe termen lung.

ANTIBIOTIC LUAT LA RĂCEALĂ SAU GRIPĂ, GREȘEALA CE TE COSTĂ SCUMP
Peste 4,5 milioane de români au tratat în ultimul an cel puţin o dată răceala manifestată cu durere în gât cu antibiotice şi peste 30% dintre ei au făcut acest lucru fără niciun fel de recomandare de la medic, arată un studiu al Societăţii Române de Rinologie şi Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, realizat în luna octombrie a acestui an.

Potrivit studiului, o treime dintre cei care au consumat antibiotic fără prescripţie de la medic s-au documentat cu privire la utilizarea antibioticelor, apelând la sfaturile celor apropiaţi sau citind pe Internet.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.