luni 24 septembrie 2018 9:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / „Minciuna cat Himalaya”. Iata cum a dezinformat PSD, Guvernarea Ciolos a fost in realitate mult mai eficienta decat cea a PSD-ALDE: „Sarmanii romani adormiti! Mereu pacaliti!”
Adpres Market

„Minciuna cat Himalaya”. Iata cum a dezinformat PSD, Guvernarea Ciolos a fost in realitate mult mai eficienta decat cea a PSD-ALDE: „Sarmanii romani adormiti! Mereu pacaliti!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

O comparatie bazata pe date statistice oficiale arata ca guvernarea tehnocrata, condusa de Dacian Ciolos, a fost mult mai eficienta din punct de vedere economic decat cea a PSD-ALDE. Jurnalistul Radu Borcea desfiinteaza, in baza unor informatii oficiale, si marea minciuna propagata de PSD, potrivit careia „Guvernul Ciolos a absorbit zero fonduri europene”.

Intr-un articol publicat pe blogul sau din Adevarul, jurnalistul demonteaza marile minciuni ale PSD privind Guvernul Ciolos.

„Sarmanii romani adormiti! Mereu pacaliti! Ademeniti si pacaliti de FSN, de Patrulaterul Rosu, de PDSR, PSD, Alianta DA, de USL, de PSD+ALDE. Alesii – mereu castigatori. Ei, romanii aburiti cu promisiuni intotdeauna mincinoase, mereu pierdanti. Acum, ca s-a incheiat si primul an de guvernare al Coalitiei PSD+ALDE (sustinuta de aceiasi minoritari de la UDMR care fac alergie la Trianon), si cand avem la dispozitie si toate datele oficiale furnizate de Institutul National de Statistica, de BNR si EUROSTAT, am incercat sa vad ce s-a intamplat in Romania in timpul guvernarii tehnocratilor (2016), comparativ cu aceea impusa de Dragnea et. Tariceanu in 2017.

Fata-n fata, in oglinda, situatia economico-sociala din cei doi ani ne arata ca Guvernul Ciolos a fost mai eficient – mai bun pentru romani – in comparatie cu guvernele conduse de Sorin Grindeanu si Mihai Tudose. In 2016, cresterea economica a fost cu 4,8 % mai mare comparativ cu anul anterior 2015, dar inflatia a fost pe minus comparativ cu aceeasi perioada: adica – 0,4 %, cea mai mica din istoria recenta a Romaniei! In 2017, cresterea economica a fost cu 7 % mai mare fata de anul 2016, insa inflatia a fost de 3,2 %, record in Uniunea Europeana, muscand adanc din puterea de cumparare a concetatenilor nostri.

In 2016, marfurile alimentare au fost mai scumpe, in medie fata de anul anterior, cu 0,26 %, cele nealimentare cu 0,3 %, iar serviciile cu 0,08 %. In 2016 au fost scumpiri la zahar (10 %), dar si ieftiniri importante: la gaze cu 7,4 % si la energie electrica, 6,3 %.

VEZI SI: Mircea Badea A CEDAT! Dupa un razboi de 14 ani a CLACAT! Ce va face de-acum inainte

Pentru 2017 mi-ar trebui o pagina intreaga sa insirui scumpirile, in cascada, la produsele alimentare, nealimentare si servicii, incat rezum si le mentionez doar pe cele de la combustibili, gaze si energie. Scumpiri care s-au propagat in lant in toate domeniile vietii economico sociale. Sa vedem si cum stam cu ”melodia” intitulata ”zero fonduri europene atrase de tehnocrati” plecata zilnic din gura tonomatelor PSD. Minciuna cat Himalaya, pentru ca din sursa numita ”Evolutia fluxurilor financiare dintre Romania si Uniunea Europeana (Balanta Financiara neta) la 30.11.2016”, document oficial al statului roman si al Comisiei Europene, aflat si la Bruxelles si in fisetul lui Eugen Orlando Teodorovici, actualul ministru al Finantelor, ne dam seama cum stiu sa manipuleze PSD-stii populatia pe care o crede scurta la minte.

Asadar, Soldul Cadrul Financiar Multianual 2007-2013 si 2014-2020 ne arata ca, in 2016, Romania condusa de Guvernul Dacian Ciolos a accesat fonduri europene in suma de 7.025.007.000 euro, cu peste 600 de milioane in plus fata de anul 20015, cu peste 1 miliard fata de 2014 si de aproape trei ori mai mari decat in anul 2008, cand guvernul nefericitei noastre tari era condus de catre liberalul rosu cu papion numit Calin Constantin Popescu Tariceanu.

Retineti, oameni imuni la manipulare: din cele 45,7 miliarde de euro intrati de la Bruxelles in Romania in perioada 2007-2016, guvernarea Ciolos a adus peste 7 miliarde, beneficiind, desigur, si de pregatirea proiectelor anterioare pentru accesare, dar si lasand in urma lui conditionalitati agreate de UE pentru primul guvern al lui Dragnea.

O alta comparatie intre guvernarea tehnocratilor si aceea a PSD priveste deficitul bugetar consolidat din anii 2016 si 2017, conform celebrului MTO de care uitase Ponta la intalnirea cu Basescu. Guvernul Ciolos a tinut in frau balanta veniturilor si cheltuielilor, pentru ca Romania sa nu depaseasca limita de 3 %, spre a nu fi sanctionata de UE. In schimb guvernele controlate de Dragnea, ca sa se incadreze si ele in tinta de deficit de 3 %, au recurs la o siretlic marca Valcov – penalul: in veniturile bugetare pe anul 2017 au fost incluse si cele 12,5 miliarde de lei primite de taranii romani de la Uniunea Europeana, dar si aproape 1 miliard de lei ”sechestrati” inca de asta vara din dividendele companiilor de stat, lasandu-le fara sursa proprie de reinvestire a profitului. Asa ceva nu a facut nici un alt guvern pana in 2017!

VEZI SI: BREAKING NEWS! Un avion cu ZECI de pasageri s-a PRĂBUŞIT! NU există SUPRAVIEŢUITORI

O ultima comparatie priveste viata si moartea romanilor. Mai exact, situatia demografica. Pentru a nu mai recurge la argumentul cifrelor, deoarece si asa am pus in pagina prea multe, scriu doar atat: in 2017, in Romania s-au nascut mult mai putini copii si au murit mult mai multi concetateni decat in anul 2016. Pentru o viata mai buna, in 2017 au plecat din tara mai multi romani decat in 2016. Concluzia este una singura, sanatoasa, obiectiva: Dacian Ciolos a fost un prim ministru independent, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose – marionete. Ciolos si-a onorat functia cu responsabilitate, angajandu-se in dezbateri de idei si evitand cu diplomatie disputele grobiene, dovedindu-se un om civilizat, cu educatie aleasa (ce lectie de buna purtare i-a dat marlanului sef de la Antena 3!)”, a explicat Radu Borcea in Adevarul.

Post-ul „Minciuna cat Himalaya”. Iata cum a dezinformat PSD, Guvernarea Ciolos a fost in realitate mult mai eficienta decat cea a PSD-ALDE: „Sarmanii romani adormiti! Mereu pacaliti!” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com