Actualitate

Ministrul de Interne: Nu voi tolera sub nicio formă abuzurile și violențele îndreptate asupra necuvântătoarelor

caine salvat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunță că s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, în cazul de la Buzău, unde trei adolescenți au dat foc unui câine. Ministrul spune că nu va „tolera sub nicio formă abuzurile și violențele îndreptate asupra necuvântătoarelor”.

„Așa cum ați aflat, câinele care a fost incendiat la Buzău a fost salvat, iar acum este pe mâini bune.
Pentru cei care nu cunosc povestea, vă spun că a fost victima inconștienței și teribilismului a trei adolescenți din comuna Zărnești.
Aceștia au turnat acetonă pe cățel și i-au dat foc, iar pentru a-și prezenta “bravura” au postat filmulețul pe o rețea de socializare.

În urma apariției imaginilor pe internet, polițiștii din cadrul IPJ Buzău s-au autosesizat și i-au indentificat pe tinerii agresori.
Din fericire, cățelul a fost găsit astăzi la domiciliul autorilor.
Polițiștii l-au ridicat și predat asociației pentru protecția animalelor
Kola Kariola, care va avea grijă de el.

Cu toții trebuie să fim atenți și să protejăm viața și aceste suflete nevinovate!
De asemenea, pentru a clarifica toate aspectele, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.
Întotdeauna voi fi ferm cu cei care pun în pericol sănătatea acestor suflete dând dovadă de asemenea cruzimi.
Cruzimile asupra animalelor comise de către tineri au consecințe extrem de grave în comportamentul lor de mai târziu și se pot transforma în infracțiuni cu violență împotriva oamenilor.

Și nu mă refer doar la cazul prezentat aici.

Nu voi tolera sub nicio formă abuzurile și violențele îndreptate asupra necuvântătoarelor, motiv pentru care am propus și s-a adoptat în Guvernul României înființarea Poliției Animalelor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a scris Marcel Vela, pe facebook.

AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.