Actualitate

Ministrul Deneș va conduce o importantă sesiune de dezbateri în cea de-a doua zi a Consiliului Informal de Mediu

Ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş, va prezida, împreună cu viceprim-ministrul, ministrul mediului, Graţiela Leocadia Gavrilescu, marţi 21 mai, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, cea de-a doua zi a reuniunii informale a miniștrilor mediului din statele membre ale Uniunii Europene (Consiliul informal de mediu).

Evenimentul, organizat în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, va reuni miniștrii pentru mediu din statele membre UE, statele AELS și statele candidate la aderarea UE, precum şi comisarul european pentru politici climatice și energie, Miguel Arias Cañete, comisarul european pentru mediu, afaceri maritime și pescuit – Karmenu Vella, reprezentanți ai Secretariatului General al Consiliului, directorul executiv al Agenției Europene de Mediu și Secretarul General al Biroului European de Mediu.

În cea de-a doua zi a Consiliului Informal de Mediu, ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş va prezida sesiunea de dezbateri dedicată managementului resurselor de apă – controlul poluării apei cu plastice/microplastice din râuri către mări.

Aganda celei de-a doua zile a Consiliului Informal de Mediu cuprinde:

◾08:30 – 09:15 Doorstep (în interiorul clădirii, intrarea C1)

◾08:45 – 09:15 Handshake (intrarea C1, în fața Sălii Brătianu)

◾09:15 – 09:30 Tour de table (Sala Brătianu)

◾11:00 – 11:15 Fotografie de familie (în fața Sălii Cuza)

◾11:15–12:00 Conferință de presă cu participarea viceprim-ministrului, ministrul Mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, a ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, și a comisarului european pentru mediu, afaceri maritime și pescuit, Karmenu Vella ( Sala Nicolae Iorga)

Articolul Ministrul Deneș va conduce o importantă sesiune de dezbateri în cea de-a doua zi a Consiliului Informal de Mediu apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.