Actualitate

Ministrul Educației: 12.423 de școli în scenariu verde, 4.915 în scenariu galben și 263 în scenariu roșu

anisie 1

Ministrul Educației, Monica Anisie, a susţinut, duminică seara, o conferinţă de presă, în care a arătat cum va începe noul an şcolar.

„În conformitate cu deciziile luate de comitetele județene de situații de urgență, avem următoarea situație: 12.423 de unități de învățământ în scenariu verde, 4.915 unități în cel galben și 263 unități în scenariul roșu”, a declarat Monica Anisie, potrivit stiri.tvr.ro.

Conform ministrului, nicio unitate de învățământ din Capitală nu începe anul școlar în scenariul verde.
De asemenea, Anisie a declarat că 607 unități de învățământ din București sunt în scenariu galben și 29 în scenariul roșu.

La nivel național sunt 293 de profesori în carantină, 106 cadre didactice sunt în spital și 91 în concediu medical. Față de anul școlar precedent, 147 de cadre didactice s-au pensionat.

„Exista 106 cadre didactice spitalizate, 293 de cadre aflate în carantină care doresc să își desfășoare activitatea în sistem online și 91 în concediu medical. Dacă anumite cadre didactice au solicitat pensionarea de la 1 septembrie, sunt 147 de cadre didactice care au depus de la 1 septembrie dosarele de pensionare”, a mai spus ministrul.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.