Actualitate

Ministrul Educației calcă în picioare limba română, prefațând examenul de azi al elevilor din clasa a VIII-a

Sâmbătă, ministrul Educației, Monica Anisie, și-a arătat iar clasa profesorală şi politică deopotrivă, pentru că niciodată nu-şi asumă nimic în calitatea pe care o are de diriguitor al învățâmântului în vreme de pandemie.

Clasa de profesor cu ștaif a răsărit din nou prin două dezacorduri grave. Prin ele, ministrul a făcut intrarea elevilor de azi la examenul de Limba și literatura română, clasa a VIII-a.

“Grădinițele, fie ele de stat sau particulare, trebuie să aibă aceste norme pe care Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii le va publica probabil mâine“, a declarat Anisie.

“Profesorii pentru învățământ preșcolar, educatorii pot veni la aceste grădinițe de vară în afara salariului pe care îl primește de la Ministerul Educației“.

Debutul ministresei a fost salutat inițial fiindcă venea direct din școală, îi știa durerile, cu alte cuvinte, dar prestația sa este, pentru mulți, așa cum o mărturisește și un apreciat comentator, ”lamentabilă”.

Giorgiana Radu, AMPress

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.