Actualitate

Ministrul Educației: Rezultatele la Bacalaureat şi Evaluarea Națională sunt cele mai bune din ultimii cinci ani

Rezultatele la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, sunt mai bune decât anii trecuți, a declarat vineri seara la Tema Zilei de la TVR1, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

“Față de anii anteriori, rezultatele la Bacalaureat și la Evaluarea Națională sunt foarte bune. Rezultatele la Evaluarea Națională sunt cele mai bune din ultimii 5 ani. Cred că la aceste rezultate a contribuit și proiectul Teleșcoala. În același timp, a contat și mobilizarea colegilor mei profesori din această perioadă de criză, din perioada stării de urgență și stării de alertă”, a afirmat Anisie, potrivit stiri.tvr.ro.

După aproape patru decenii, emisiunea „Teleşcoala” a revenit pe 16 martie la TVR 2, după ce instituţiile de învăţământ din România au fost închise în urma crizei declanşate de epidemia de COVID-19.

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.