Actualitate

Ministrul Finantelor din Israel vrea încetarea utilizării certificatului verde: Nu exista nicio logica medicala sau epidemiologica în Green Pass, sunt de acord multi experti.

Ministrul Finanțelor Avigdor Liberman (foto) a cerut, marți, încetarea utilizării pe scară largă a certificatului „Green Pass”, acordat persoanelor vaccinate, celor care s-au vindecat de boală sau celor cu un test negativ din ultimele 48 de ore, informează timesofisrael.com.

„Nu există nicio logică medicală sau epidemiologică în Green Pass, sunt de acord mulți experți”, a spus Liberman. „Există, totuși, un prejudiciu direct asupra economiei, operațiunilor zilnice și o contribuție deloc nesemnificativă la panica zilnică în public.”

Liberman a spus că lucrează cu „toate autoritățile” pentru a scăpa de Certificatul Verde și vrea „a menține o rutină de viață normală pentru noi toți”. Israelienilor li se permite accesul în multe facilități publice și private doar cu un permis verde.

Numărul cazurilor grave a crescut, pe măsură ce oficialii se străduiesc să-și recalibreze răspunsul la noua varianta, care a provocat un număr uluitor de infecții în ultimele săptămâni, dar mai puține decese decât focarele anterioare.

Ministerul Sănătății a declarat marți că va continua să ofere a patra doză de vaccin israelienilor peste 60 de ani și grupurilor expuse riscului.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.