Actualitate

Ministrul german al apărării: Rusia generează o ameninţare „concretă şi imediată” pentru securitatea Europei

tancuri rusesti

 

Rusia generează o ameninţare „concretă şi imediată” pentru securitatea Europei, a declarat sâmbătă ministrul german al apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, la o zi după ce cancelarul german Angela Merkel și președintele francez, Emmanuel Macron, au lansat un apel comun, cerând Rusiei să-și retragă trupele din apropierea granițelor cu Ucraina.

„Armele şi conflictul generat de Rusia în mijlocul Europei au creat pericole reale”, a spus Annegret Kramp-Karrenbauer într-o conferinţă organizată de Fundaţia Konrad Adenauer, scrie DIGI24.ro

Rusia face mari dislocări de trupe şi tancuri la graniţele Ucrainei iar flota sa de război face mişcări strategice şi repoziţionări în Marea Neagră.

Avertismentele externe nu par a deranja planurile lui Putin care pare hotărât, conform unor analiști, să preia Ucraina. Acest focar de posibil război e la granițele României, sufocată sanitar de noul val de coronavirus și prinsă în dispute politice interne sterile și descurajante pentru populație.

D.Dumitru.AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.