Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Tanczos Barna: Ministrul Mediului propune confiscarea mașinilor care intră în parcurile naționale…

Ministrul Mediului Tanczos Barna doreşte înăsprirea pedepselor pentru cei care intră cu mașina în parcurile naturale, chiar şi confiscarea autoturismului, conform bihon.ro. Tanczos Barna spune că România este ultima țară din UE în care se poate intra cu mașina în zonele protejate.

Astfel, după discuţiile cu şefii instituţiilor deconcentrate, din subordinea ministerului, a rezultat nevoia de a rezolva o problemă a rangerilor, prezentă şi în Parcul Natural Apuseni, anume accesul cu mijloace de transport neautorizate, înmatriculate sau neînmatriculate, în zonele interzise,a mai spus Barna, menţionând  că pentru aceasta este nevoie de o modificare legislativă, cu pedepse mari, amenzi între 5.000 şi 25.000 de lei şi măsuri noi, dure, inclusiv cu confiscarea mijlocului auto.

Va fi nevoie de măsuri dure similare cu cele care sunt aplicate în domeniul deşeurilor, adică confiscarea mijloacelor de transport care nu respectă de exemplu legislaţia privind transportul deşeurilor, măsuri similare să fie aplicate şi în cazul în care cineva intră în Parcul Naţional fără autorizaţie şi intră în zone în care accesul cu aceste mijloace de transport este interzis a adăugat ministrul.

Sancţiunile sunt foarte mari de la 5.000 la 25.000 de lei, colegii noştri au aplicat inclusiv sancţiuni de 10.000 de lei care au fost şi recuperate, dar văd că acest lucru nu este suficient”, a declarat Tánczos Barna, luni, într-o conferință de presă susținută la Oradea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.