Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că ursul care a ucis un cioban şi aproape l-a omorât pe al doilea va fi împușcat

Ultimul atac ucigaș al unui urs care confirmă că am devenit, între alte rele, o populație la cheremul carnivorelor sălbatice, a dezlegat niște legi. Urșii care omoară oameni pot fi eliminați din peisaj la decizia primăriilor locale.

Dezlegare s-a dat și în cazul recent al ursului care a atacat o junincă, apoi cei trei ciobani veniți s–o scoată din colții lui.

Ursul care a omorât un cioban vineri seară va fi eliminat, anunță ministrul Mediului, Tanczos Barna. El a precizat că autoritățile locale au elaborat documentația pentru emiterea acordului de extragere a animalului. Trei ciobani au fost atacați vineri de un urs în apropierea unei stâne din Harghita: unul dintre ei a fost găsit mort, iar altul a trecut printr-o operație de șapte ore pentru a-i fi salvată viața.

În negurile vremurilor, omul primitiv se apăra ascunzându-se în peșteri. Apoi ursul, lupul au căpătat frică de om, care avea arme puternice. Apărat de legi și ONG-uri care protejează  orice animal, mai puțin pe cel pe două picioare, ursul s-a înmulțit și e stăpânul nu doar al munților, dar se plimbă nestingherit prin pivnițele oamenilor, intră în bucătării, atacă, rănește și ucide. România a devenit țara urșilor, concluzionează un prahovean care și-a vândut vitele fiindcă nu mai are curaj să iasă cu ele la păscut.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.