Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Ministrul Raluca Turcan oferă soluția ieșirii din criză, singura solutie: investiții și crearea de locuri de muncă.

Raluca Turcan a venit cu noi declarații în ceea ce privește situația de criză cu care se confruntă România în ceea ce privește creșterea prețurilor din toate domeniile. Ministrul Muncii a declarat după şedinţa de guvern că singura soluție pentru a estompa problema cauzată de creșterea prețurilor este ca guvernanții să ajute cu bani persoanele vulnerabile.

Totodată, guvernanta PNL a amintit că trebuie creeate noi locuri de muncă și dezvoltate investiții pe teritoriul țării noastre. Înainte de a prezenta proiectele prezentate azi la Guvern, cred că trebuie făcute câteva mențiuni. Știu că există multă critică față de politică și nemulțumire, există așteptări ale oamenilor pentru a trăi mai bine, sunt mulți care o duc foarte rău în România.

Știu asta că pentru opt luni de zile vorbesc cu angajatori, angajați, cu șefi de instituții, cu simplii angajați din ministerul Muncii sau din instituțiile din subordine. Vreau pentru toată lumea care astăzi așteaptă guvernare eficientă să transmit un mesaj și anume că prioritatea guvernului și a Ministerului Muncii e să reducem sărăcia, să creem bună stare și să îmbunătățim serviciile publice.

În fața creșterilor de prețuri și a inflației cu care nu ne confruntăm doar noi, ci toată Europa singura soluție e să sprijinim rapid cu bani persoanele vulnerabile, să creem noi locuri de muncă și să dezvoltăm investiții.

Este esențial ca și societatea și guvernul să urmărească marile probleme de pe agenda publică, dar în același timp să meargă proiectele interne: investiții și crearea noilor locuri de muncă., a spus Raluca Turcan. De altfel, Florin Cîțu a declarat după şedinţa de guvern că se discută mai multe variante pentru rezolvarea problemei privind preţurile mari la gaze şi energie electrică.

Am avut discutii despre plafonarea pretului la gaze. Sunt mai multe variante la care ne gandim. Cautam cele mai bune solutii pentru aceasta perioada in care preturile la energie si gaze au crescut. Avem deja solutii pentru compensare. IMM-urile si persoanele fizice nu vor plati toata factura la iarna.

Referitor la plafonarea preţului la gaze, este important sa nu distorsionam foarte mult piata. Vreau sa luam aceasta masura astfel incant sa fie cat mai putin invaziva pe piata. În Uniunea Europeană sunt mai multe ţări în care se plafonează preţurile. România nu poate să stea să se uite”, a declarat premierul după şedinţa de guvern.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.