vineri 21 septembrie 2018 6:30 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Ministrul Sănătații, despre cum sunt tratați răniții din Colectiv | „Trăim în România. Acestea sunt condițiile și în acest sistem avem responsabilitatea de a ne trata pacienții”
Adpres Market
achimas_32559900

Ministrul Sănătații, despre cum sunt tratați răniții din Colectiv | „Trăim în România. Acestea sunt condițiile și în acest sistem avem responsabilitatea de a ne trata pacienții”

AdpresFM - Radio Online Stations  

achimas_32559900Noul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, i-a vizitat, joi, pe ranitii in incendiul de la Colectiv.  El a spus ca ce s-a intamplat la Colectiv a fost o situatie exceptionala pentru care multe state nu sunt pregatite.

Ministrul a mai precizat că este imposibilă pregătirea pentru orice tip de catastrofă, dar că se va învăța o lecție din această tragedie.

Cadariu a mai declarat că vor fi furnizate datele de supraviețuite ale pacienților și că aceste cifre vor fi comparate cu cele din cărți, pentru a se stabili cum ”s-a descurcat” sistemul, relateaza b1.ro.

”Evident că sunt diferențe (între sistemul medical românesc și cele din alte state n.r.). Eu am lucrat în străinătate. Trăim în România. Responsabilitatea mea, ca medic și acum ca ministru, este față de pacienții noștri. Să încerăm cu toții să ne gândim cât producem și cât lucrăm în comparație cu alții care produc și lucrează mai mult. Acestea sunt condițiile din România și în  acest sistem avem responsabilitatea de a ne trata pacienții noștri.

Nu se întâmplă zi de zi ce s-a întâmplat la Colectiv. E o situație excepțională pentru care multe state nu sunt pregătite. Nu te poți pregăti pentru chiar orice catastrofă din lumea asta, dar vom  învăța din această întâmplare.

Ni s-a reproșat că uneori realitățile au fost mai sumbre în privința stării pacienților. Era imposibil și nu ar fi fost etic ca oricine să spună acest lucru (ca medicii să se plângă de condiții – n.r.).
În săptămâna care urmează, vă vom furniza datele de supraviețuire ale acestor pacienți și vom compara cifrele cu cele din cărți, să vedem cum ne-am descurcat ca sistem”, a declarat Ministrul Sănătății.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com