Sanatate

Ministrul Sănătăţii: Situaţia paturilor ATI COVID-19 este mai bună decât în săptămânile trecute

Ioana Mihaila 4 640x400 1

 

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, spune că situaţia paturilor de Terapie intensivă pentru pacienţii cu COVID-19 este „mai bună” decât în săptămânile trecute, precizând că duminică, la ora 17.00, erau libere la nivel naţional 247 de paturi ATI pentru adulţi şi 32 pentru copii.

„Într-adevăr, situaţia este mai bună decât în săptămânile trecute. În momentul acesta, avem la nivel naţional 247 de paturi de Terapie intensivă neocupate, conform raportărilor verificate ieri, la ora 17,00. (…) La nivel naţional, 247 de paturi libere pentru adulţi, 32 paturi libere pentru copii. La nivelul Bucureştiului, 55 de paturi libere pentru adulţi şi 10 paturi libere pentru copii”, a explicat ministrul, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Mihăilă a afirmat că numărul de infectări cu SARS-CoV-2 raportat zilnic „respectă realitatea”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.