Actualitate

Ministrul Transporturilor: Le cer scuze bucureștenilor pentru că zeci de miniștri au lăsat să se formeze un buboi, o mafie la metrou

drula

 

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, le cere scuze bucureștenilor pentru că zeci de miniștri ai Transporturilor „au lăsat să se formeze un buboi enorm, o mafie la metrou” și are un mesaj tranșant pentru „liderul de cartel” Ion Rădoi: „S-a terminat, ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge!”.

Într-o declarație de presă susținută vineri după-amiază la Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă a lansat un nou atac dur la adresa liderului sindical de la metrou Ion Rădoi, pe care l-a numit „liderul de cartel”, spunând că a iniţiat acest protest deoarece pentru el nu contează bucureştenii, ci doar banii firmei pe care o controlează.

„Rădoi, s-a terminat, ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge!”, a spus Drulă, potrivit hotnews.ro.

Drulă a mai spus că este o minciună că ar fi fost concediați salariaţi Metrorex sau că ar fi fost reduse salarii și că mizele protestului sunt altele – cartelul, spațiile comerciale ocupate fără drept, pentru care a fost percepută ilegal chirie ani de zile, iar toți miniștrii Transporturilor „au închis ochii”.

Ministrul Transporturilor a mai afirmat că repornirea metroului depinde de autoritățile de ordine publică, ce ar trebui să își facă treaba și să „elibereze șinele de acești ilegaliști”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.