luni 24 septembrie 2018 8:23 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / MINTI DIABOLICE. INTALNIRE cu DIAVOLUL sau CRIMINALI la 10 ANI. O istorie reala care A CUTREMURAT LUMEA
Adpres Market

MINTI DIABOLICE. INTALNIRE cu DIAVOLUL sau CRIMINALI la 10 ANI. O istorie reala care A CUTREMURAT LUMEA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Robert Thompson si Jon Venables aveau 10 ani, fiecare, cand l-au ucis pe James Bulger, in varsta de doi ani. Totul s-a intamplat in anul 1993. Cei doi l-au rapit pe James in timp ce acesta era cu mama sa la cumparaturi in mall si l-au dus la 2,5 km de Liverpool. Dupa ce l-au abuzat sexul, Robert si Jon l-au lovit pe copil pana a decedat si i-au lasat trupul neinsufletit pe calea ferata pentru ca acesta sa fie sfasaiat de trenul care urma sa treaca pe acolo.

Inițial, ucigașii au fost condamnați la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav, fiind cele mai tinere persoane condamnate din istoria Angliei. Lucrurile s-au schimbat apoi. Ei au fost închiși până la 18 ani într-un spital de psihiatrie. La împlinirea vârstei de majorat, li s-au schimbat identitățile și au fost eliberați condiționat.

Jon Venables, iubire din spatele gratiilor…

Jon Venables a fost încarcerat din nou acum, la 35 de ani – după ce a stat până la 18 ani într-un spital de psihiatrie, fiind eliberat și apoi încarcerat din nou- după ce în urma unei investigații au fost descoperite în casa lui fotografii indecente cu copii. Potrivit unei surse, Jon Venables, supranumit li Diavolul, are o iubită secretă care nu pare să fie speriată de bărbatului deși știe exact ce atrocități a comis acesta, potrivit www.dailystar.co.uk.

Cine este Jon Venables, monstrul care îngrozit o lume întreagă

Jon Venables nu a rezistat prea mulți ani fără să facă probleme. În 2009 s-a trezit monstrul din el. A început să fie interesat de pornografia infantilă și în calculatorul lui au fost găsite zeci de fotografii cu copii in ipostaze indecente pe care le-a transmis prin internet si altor persoane. Pe când avea 27 de ani s-a intors în închisoare. Trei ani mai târziu a fost eliberat.

Sursa:evz.ro

Post-ul MINTI DIABOLICE. INTALNIRE cu DIAVOLUL sau CRIMINALI la 10 ANI. O istorie reala care A CUTREMURAT LUMEA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com