luni 20 august 2018 8:43 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Mircea Badea plânge de mila Antenei 3 | De unde o să-i plătim 60.000 de euro lui Kovesi?! Din meditații?
Adpres Market
gadea-badea

Mircea Badea plânge de mila Antenei 3 | De unde o să-i plătim 60.000 de euro lui Kovesi?! Din meditații?

AdpresFM - Radio Online Stations  

gadea badeaRealizatorul Antena 3 Mircea Badea a reacționat la decizia magistraților, care au dat dreptate șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în procesul cu Antena 3 și cu cinci jurnaliști de la acest post, printre care se află Mihai Gâdea și Radu Tudor.

Badea susține că postul de știri trebuie să plătească 60.000 de euro pentru că a spus o „evidență” despre Kovesi.

„(…)ca l-a protejat pe fratele lui Basescu pana cand am dat noi imaginile cu porcul vorbind despre morman. Riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit. Asta in timp ce publicul e, uneori, reprosant si exigent:”nu le-o mai ziceti la fel de tare!” E, na?!?! Sigur, vorbesc despre cei interesati de subiect”, a scris Badea pe blogul personal.

Badea a continuat, precizând că această decizie dovedește că în România nu „e libertate de exprimare ci dictatură” și că de fapt, „nu prea mai e popor ci mămăligă”.

P.S. De unde o sa dam banii astia?! Din meditatii?„, a conchis Badea.

Amintim că magistrații de la Tribunalul București au decis vineri că Antena 3 și jurnaliștii Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae și analistul Mugur Ciuvică să plătească în solidar daune morale în valoare de 250.000 de lei procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, potrivit Agerpres.

În iunie 2014, Laura Codruța Kovesi a dat în judecată Antena 3, pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Bianca Nae, Radu Tudor și Răzvan Savaliuc și pe analistul Mugur Ciuvică, reclamând faptul că în emisiunea lui Gâdea a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.

Kovesi susține că în emisiunea difuzată de postul Antena 3 în data de 19 iunie 2014 au fost prezentate mai multe fapte și au fost făcute afirmații mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere demnității umane.

În acea emisiunea, Gâdea a spus că „doamnă Kovesi trebuie să răspundă dacă s-a ocupat de protecția personală a domnului Traian Băsescu și a familiei sale”.

Decizia dată astăzi nu este definitivă.

sursa: reportervirtual.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com