Actualitate

Mircea Banias (Pro România) îl desființează pe Tăriceanu

„Ca fost deputat ALDE, nu încetează să mă uimească nici astăzi lipsa de atitudine politică demnă a domnului Tăriceanu. Un om care a dus în zid o întreagă formațiune politică, parte a coaliției de guvernare, cu o pretinsă ideologie liberală. Din păcate, în urma votului de duminică, ALDE este astăzi istorie.

Ca în orice partid, există oameni de calitate morală și profesională diferită. Din cauza lipsei de scrupule, a interesului mărunt, a cultului personalității și a lipsei de caracter dovedite de domnul Tăriceanu, întreaga formațiune ALDE trăiește astăzi un final trist, pe măsura celui care nu a ținut cont de toți cei care au contribuit la realizarea acestui proiect politic.

Grație domnului Tăriceanu, ALDE este astăzi un proiect eșuat. Totul din cauza unui om care nu a învățat, în ciuda vârstei și a pretinsei sale experiențe, lecția bărbăției și a asumării eșecului politic.

Pentru membrii ALDE, începând de azi, fiecare secundă petrecută alături de domnul Tăriceanu reprezintă o tot mai profundă compromitere personală și o pătare a întregii lor cariere politice.

Îi sfătuiesc pe toți cei responsabili, care țin cont de votul populației și de rezultatele dezastruoase provocate de domnul Tăriceanu să îi ceară acestuia demisia, până nu este prea târziu!

Deja efectele votului de Dumincă se adâncesc pentru fiecare dintre ei și devin, încet-încet ireversibile!”.

Mircea Banias, Deputat Pro România

Articolul Mircea Banias (Pro România) îl desființează pe Tăriceanu apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.