Life Style

Mirela Vaida a slabit enorm in doar 2 saptamani dupa ce a nascut! Cum arata acum?! Primul interviu dupa nastere!

Mirela Boureanu Vaida a slabit deja 12 kilograme la 2 saptamani de la nastere si mai are foarte putin pana sa ajunga la forma dinainte de sarcina.

Mirela Vaida a slabit enorm in 2 saptamani dupa ce a nascut! Cum arata? Pe 10 Aprilie Mirela Boureanu Vaida il aducea pe lume pe Tudor Stefan, cel de-al treilea copil al ei. Acum la deja 2 saptamani de la nastere Mirela deja si-a reluat viata mondena si merge la evenimente desi are 3 copii acasa si o multime de griji pe cap. Se pare ca noptile albe si grija pe care o acorda copiilor ei au facut-o sa slabeasca aproape 12 kilograme fara sa-si dea seama.

Ca o mamica model nu se sfieste sa recunoasca faptul ca este obositor sa aiba grija de copii ei desi are parte si de ajutorul unei bone. Tudor a fost primit foarte bine de fratiorii lui care vor mereu sa fie langa el si sa-l „asalteze” cu gesturi de dragoste. Artista recunoaste ca in trecut se gandea ca ar fi multumita sa aiba un singur copil, dar acum dupa ce deja are 3 nu se „teme” sa mai faca inca unul.

Mirela Vaida a slabit 12 kilograme dupa nastere 5
Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.