Social Media

Mirela Vaida se implică în acțiuni de caritate: Acum a pus umărul pentru ajutorul copiilor din spitale.

Mirela Vaida se implică în acțiuni de caritate, iar acum a pus umărul pentru ajutorul copiilor din spitale. Prezentatoarea tv are și ea trei copii pe care îi iubește că pe ochii din cap, și tocmai de aceea este foarte sensibilă la acest capitol.

Mirela Vaida a scos la licitație o eșarfă superbă din mătase naturală

Artista și prezentatoarea Acces Direct a decis să renunțe la un accesoriu valoros din garderoba să pentru a veni în sprijinul copiilor din spitale. Mirela Vaida a scos la licitație o eșarfă în culorii vii, din mătase naturală. Persoana care vă oferi prețul cel mai mare, vă intra în posesia eșarfei, iar în același timp, banii plătiți pentru aceasta vor merge spre cauza nobilă.

Licitația în cazul eșarfei Mirelei pornește de la prețul de 200 de lei.

Eșarfa donată de către vedeta tv poate fi văzută, alături de alte accesorii și articole vestimentare, în cadrul unei expozițîi, într-un mall din Capitală, până pe 12 octombrie.

Toți banii care se vor strânge în urma acestui proiect umanitar vor ajunge în contul Fundației Zurli care se vă ocupa să achiziționeze cele necesare pentru copiii din spitale.

Esarfa Mirelei Vaida

Vrem să le aducem o bucurie, o alinare, să îi scoatem din rutina în care sunt prinși în spitale. Au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de voi pentru a reuși să le aducem un zâmbet pe buze, se arată în anunțul Fundației Zurli.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.