Social Media

Miscarea Nu Vreau: Dan Bittman pornește mișcarea nu vreau în rândul românilor: Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul.

Invitat aseara la Marius Tuca, Dan Bittman pornește mișcarea nu vreau în rândul românilor: Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul. Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile.

Nu vreau să vă cred.

Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau.

Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

– Dan Bittman a pornit mișcarea Nu vreau în rândul românilor.
– Bittman a dat startul mișcării în emisiunea lui Marius Tucă.
– Dan Bittman: Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie NU VREAU.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.