Actualitate

Misterul morții celor doi polițiști arși de vii la Brăila încă nu e dezlegat

Doi polițiști au ars de vii într-o autospecială a poliției  care s-a izbit violent de un copac. De notat că mașina nu era din cele vechi, numite ”sicrie pe patru roți”, ci una mai nouă, iar șoseaua  era liberă. Rămân câteva întrebări pe care le pun și șefii de sindicat ai polițiștilor – Cum de s-a izbit violent mașina fix de acel copac pe o șosea liberă? Nu a fost cumva  o pierdere de control din cauza vitezei excesive? Cum s-a declanșat acel incendiu puternic care le-a luat orice șansă de salvare, ambii murind carbonizați?

Cei doi polițiști din Brăila care și-au pierdut viața sunt agentul șef Mihai Bara, de 45 de ani (mai avea puțin și ieșea la pensie, având în vedere vârsta mică de pensionare a polițiștilor) și agentul Ana Maria Manea, care intrase de câteva luni în poliție.

Ei activau în cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca – IPJ Brăila

Tragedia s-a petrecut pe raza comunei  Șutești, județul Brăila, unde se fac acum cercetări legate de cauza producerii accidentului care are destule necunoscute de  dezlegat.

Aurelia Apostol, AMPress

 

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.