sâmbătă 18 august 2018 11:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Misterul românului care vorbește la telefonul mobil în anii ’80. Cine este, de fapt, acesta? Vezi aici :
Adpres Market

Misterul românului care vorbește la telefonul mobil în anii ’80. Cine este, de fapt, acesta? Vezi aici :

AdpresFM - Radio Online Stations  

O fotografie din anii 80 cu un tânăr din România care vorbește sau care ascultă la un telefon mobil a creat controverse pe internet.

Se pare că fotografia a fost făcută pe fostul stadion 23 august, pe 16 martie 1985, cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile.

Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul, potrivit gsp.ro.

Deși fotografia este una care la prima vedere teduce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logică vine în rândurile următoare.

În imagine se poate observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.

Potrivit publicației citate, tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea „Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră.

Sursa

Citeste si : „Un prieten mi-a arătat un alt profil al ei de Facebook, cu un alt nume şi în care apărea că…” Ce a descoperit bărbatul despre iubita lui l-a făcut imediat să pună punct relației!

Dragă Adela,

Nu o să-mi dau numele, din motive pe care le vei înţelege până la finalul scrisorii. Sunt un tip de 23 de ani, care acum jumătate de an a cunoscut pe Facebook o tipă de 19 ani. După vreo 3 săptămâni în care am vorbit numai pe messenger-ul de pe Facebook, am decis să ne vedem şi faţă în faţă. Ne-am întâlnit într-un pub, ne-am simţit bine şi am decis să continuăm să ne vedem. După a treia întâlnire, a început şi relaţia noastră. După doi luni, am avut şi pentru prima oară relaţii intime.

Relaţia noastră a mers foarte bine până recent, când un prieten mi-a atras atenţia că s-ar putea ca tipa să nu fie cine cred eu că este. Mai exact, mi-a atras atenţia că îmi ascunde un amănunt foarte important. Nu-mi stă în fire să fiu paranoic sau să mă apuc să fac pe detectivul, dar vorbele prietenului meu mi-au dat de gândit. Am studiat-o cu atenţie o perioadă, dar nu am reuşit să găsesc nimic în neregulă cu ea. Până într-o zi când, acelaşi prieten mi-a arătat un alt profil al ei de Facebook, cu un alt nume şi în care apărea că nu are 19 ani, ci…17 ani. M-a terminat într-o secundă. Am confruntat-o. La început a zis că sunt minciuni şi că cineva a făcut acel profil fals, dar tot insistând, a recunoscut că m-a minţit şi că s-a folosit de un profil fals pentru a-şi găsi un prieten mai mare. Evident că am rupt relaţia cu ea, însă ea nu se lasă şi insistă cu mesaje în care mă imploră să ne împăcăm. Eu sunt speriat acum, pentru că nu vreau să se afle mai departe că am avut relaţii cu o minoră şi să am probleme. Ajută-mă, te rog, cu un sfat. Mulţumesc anticipat.

Adela răspunde:
Dragul meu,

Dincolo de toată povestea, tu ce simți pentru această fată? Dacă ții la ea, dacă o iubești, nu contează câți ani are sau ce zice lumea. Sigur că poate fi caz penal, dar dacă ea spune că vrea, și ai și dovada mesajelor ei, nu cred că ai de ce să fii atât de speriat. În plus, mai are puțin și face 18 ani, deci nu mai e mult până când orice problemă va dispărea. Acum, rămâne o îndoială legată de faptul că ea a mințit. De ce a făcut asta? De ce vroia ea cu tot dinadinsul să se întâlnească cu cineva mai mare decât ea? Aproape că se cere întrebarea: oare a mai făcut asta și altă dată? Dacă nu e la prima ”abatere”? În concluzie, te înțeleg că ai sentimente amestecate și, într-adevăr, poate că e mai bine să luați o pauză, până când împlinește ea 18 ani și până când se mai liniștesc apele. Dacă o apucă isteriile, poți să-i spui că, dacă dorește să aibă relații cu cineva mai mare decât ea, ar trebui să știe că, după o anumită vârstă, oamenii face eforturi să-și controleze emoțiile. Bănuiesc că este la liceu, deci teoretic ar trebui să aibă alte priorități, cum ar fi bac-ul și examenele la facultate. Îi poți spune că nu vrei să fii tu acela în capul căruia se vor sparge toate oalele, în cazul în care ea pică.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com