Actualitate

Mită pentru a intra ilegal în România

Un albanez care a încercat să ofere mită unui poliţist de frontieră de la Porţile de Fier II pentru a putea intra în România, deşi nu îndeplinea condiţiile legale, a fost prins în flagrant de ofiţerii anticorupţie mehedinţeni, în urma sesizării celui căruia i se propusese suma de bani.

„Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant un cetăţean albanez, care a oferit o sumă de bani, cu titlu de mită, unui poliţist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş. Joi, 19 decembrie 2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism, un cetăţean albanez, însoţit de un conaţional. Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că unul dintre bărbaţi avea interdicţie de intrare în spaţiul Schengen, emisă de autorităţile din Olanda. Cetăţeanul albanez a oferit, cu titlu de mită, o sumă de bani unuia dintre poliţiştii de frontieră ce efectua controlul în punctul de frontieră, pentru a le permite celor doi accesul în România (…)”, se arată într-un comunicat la Poliţiei de Frontieră Române.

Agentul de poliţie de frontieră a anunţat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, care l-au prins în flagrant pe cetăţeanul albanez.

Potrivit comunicatului, în urma sesizării s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită, fiind organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.