Actualitate

Moarte tragică pentru un român în Anglia!

buburuza.ro   buburuza.ro

Un român, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață după o săptămână de comă, pe un pat dintr-un spital din Anglia. Stan Băcioiu a murit de Ziua Națională a României, după ce a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, în cartierul Staffordshire.

După bătaia încasată, a fost transportat de urgență la spitalul din Nottingham, acolo unde a fost operat pe creier. A stat o săptămână și câteva zile în comă și și-a găsit obștescul sfârșit pe patul de spital. În urma lui a lăsat o soție îngenuncheată de durere și doi copii orfani. Rudele fac acum eforturi colosale pentru a-i repatria trupul, iar o prietenă apropiată a organizat o strângere de fonduri, pentru a ajuta familia românului.

„Pentru noi cei care îl cunoaștem,prieteni și familie azi este o zi neagră. STAN BĂCIOIU 1 Decembrie 2019 ultima jumătate de zi în care inima lui a mai bătut ajutat doar de aparate. După o cruntă bătaie aplicată a intrat în comă profundă și a stat timp de o săptămână ajutat de oxigen și aparate. Medicii au făcut tot posibilul pt a îl salva,dar în zadar. Familia și soția lui Mădălina doresc repatrierea și am dorii să ajutăm cu o strângere de fonduri, orice suma donată contează foarte mult în așa trist și nefericit moment.”, a scris femeia, pe Facebook.

pni.ro%20

Comment here