Actualitate

Moarte tragică pentru un român în Anglia!

Un român, în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață după o săptămână de comă, pe un pat dintr-un spital din Anglia. Stan Băcioiu a murit de Ziua Națională a României, după ce a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, în cartierul Staffordshire.

După bătaia încasată, a fost transportat de urgență la spitalul din Nottingham, acolo unde a fost operat pe creier. A stat o săptămână și câteva zile în comă și și-a găsit obștescul sfârșit pe patul de spital. În urma lui a lăsat o soție îngenuncheată de durere și doi copii orfani. Rudele fac acum eforturi colosale pentru a-i repatria trupul, iar o prietenă apropiată a organizat o strângere de fonduri, pentru a ajuta familia românului.

„Pentru noi cei care îl cunoaștem,prieteni și familie azi este o zi neagră. STAN BĂCIOIU 1 Decembrie 2019 ultima jumătate de zi în care inima lui a mai bătut ajutat doar de aparate. După o cruntă bătaie aplicată a intrat în comă profundă și a stat timp de o săptămână ajutat de oxigen și aparate. Medicii au făcut tot posibilul pt a îl salva,dar în zadar. Familia și soția lui Mădălina doresc repatrierea și am dorii să ajutăm cu o strângere de fonduri, orice suma donată contează foarte mult în așa trist și nefericit moment.”, a scris femeia, pe Facebook.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.