Social Media

Moduri reușite de creare a spalierelor pentru amenajarea grădinii!

Odată cu încălzirea vremii problema amenajării grădinii devine din ce în ce mai actuală. Dacă pregătirea solului este suficientă pentru culturile scunde, pentru cele înalte și cățărătoare trebuie să aveți grijă și de montarea spalierelor. Organizarea spalierelor pentru vița-de-vie este la fel de importantă ca cea pentru castraveți sau dovlecei. Apropo, aracii și spalierele sunt potrivite și pentru tufele de roșii.

Dovleceii decorativi, boboasele, florile, care se întind și înfloresc pe mai multe nivele — toate acestea pot deveni mândria proprietarului și, totodată, ornamente deosebite ale curții. Scările vechi, ramele, paleții, bucățile de plasă, ramurile rămase după tunderea și rărirea coroanei pomilor, undițele uzate, lăstarii flexibili de viță-de-vie — aceasta este lista incompletă de materiale, din care puteți crea spalierele. Aspectul și funcționalitatea lor poate fi diferită. Spalierele liniare, înclinate sau arcuate — toate sunt necesare pentru unele sau alte culturi. Există multe idei reușite de spaliere. Iată câteva dintre ele:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

Spor la grădinărit!

The post Moduri reușite de creare a spalierelor pentru amenajarea grădinii! appeared first on Retete-Usoare.eu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.