Actualitate

Moment mult așteptat: Fostul Ministru de Finante, Eugen Teodorovici, îl distruge pe Cîțu și râde de Iohannis.

Atacat mult timp de Florin Cîțu, fostul ministru de Finanțe îl face acum praf pe controversatul premier și pe cei care îl susțin. Una dintre cele mai așteptate reacții la scandalul Cîțu era cea a lui Eugen Teodorovici, cel pe care actualul premier l-a atacat în fel și chip, denunțându-l că ar fi… de la Al Capone, la spionul Rusiei în CSAT!

Acum, Teodorovici îl fac zob pe Cîțu – un premier MINCINOS, HABARNIST, TRĂDĂTOR …PUȘCARIAȘ‼️ și, mai mult, toate astea în guvernul lui IOHANNIS‼️.

Deci, un blam aruncat și asupra președintelui, care l-a numit și susținut pe Cîțu.
Acesta e pușcăriașul vostru fantastik și (trebuie) să vă mândriți cu el, pentru că e ordin pe unitate și pentru că e susținut … de Iohannis, spune Teodorovici, ironizându-l în continuare pe Iohannis – Probabil, pentru că e considerat a fi cel mai elocvent exponent al României educate. Păcat.

Eugen Teodorovici consideră, pe bună dreptate, că nu ar fi contat ce a făcut acest individ în anii tinereții, dacă nu ar fi ajuns să conducă destinele acestei țări și să o facă la fel de prost și iresponsabil, ca și cum zilnic, pică examen după examen și conduce sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe nocive.

Referirile sunt clare, la alte episoade controversate din viața lui Florin Cîțu, asupra cărora acesta nu vrea să dea detalii.
Iar apropo de cei din Coaliție, Teodorovici continuă la fel de ironic: Nici nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul imaculaților de la USR, care strigau, cândva, ”fără penali în funcții publice!” – să afle că sunt conduși de un penal!! Sau chiar de doi haBARNAm.

Cu siguranță, nu se vor dezice de sloganul lor de suflet și vor vrea sa iasă de la guvernare, chiar de mâine, căci lor nu le pasă de ciolan, ci de principiile pe care le-au strigat când erau în opoziție, sau nu?! Trăim și vedem …, scrie Teodorovici.

Dovedind că nu pierde ținta din ochi, Teodorovici revine ironic la Cotroceni unde ar fi ”mare agitație din cauza acestui subiect, pentru că nici președintele Iohannis NU acceptă penali în funcții publice și va ieși cu îngrijorarea cu care ne-a obișnuit, să-i ceară premierului PENAL, de ce nu, chiar demisia, nu-i așa, dle Președinte?…

Concluzia este însă una deloc optimistă pentru segmentul de dreapta:
”Trista realitate din România m-a convins că liberalismul a luat-o rău de tot pe contrasens, chiar împotriva voinței acelor români care (încă) mai cred în valorile liberale, prea mult alterate de pseudo-liderii săi din zilele noastre”, scrie Teodorovici, încheind cu o dedicație pentru Iohannis și fanii săi: Ghinion…

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.