vineri 21 septembrie 2018 9:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / MOMENT PENIBIL. Cine a lasat-o pe Kovesi cu mana intinsa la BILANTUL DNA
Adpres Market

MOMENT PENIBIL. Cine a lasat-o pe Kovesi cu mana intinsa la BILANTUL DNA

AdpresFM - Radio Online Stations  


Cristina Tarcea, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, a lăsat-o pe Laura Codruța Kovesi cu mâna întinsă. Mai exact, un video publicat de Q Magazine arată că, la Bilanțul DNA, după ce președinta ÎCCJ, Cristina Tarcea, a terminat discursul, procurorul-șef al DNA s-a dus către acesta cu scopul de a-i mulțumi. Ce s-a întâmplat…

Laura Codruța Kovesi i-a întins mâna, dar Cristina Tarcea a refuzat să facă același lucru, lăsând-o pe șefa DNA cu mâna întinsă.

„E prima dată când mi-am pus întrebarea dacă preşedintele Înaltei Curţi ar trebui să participe la bilanţul DNA. Am avut două opţiuni. Am ales să particip, alegând varianta cea mai puţin comodă. Deşi suntem la un moment de bilanţ în care se spun vorbe frumoase, nu putem să nu recunoaştem că justiţia trece printr-o perioadă de criză, indusă sau nu. Trebuie să conştientizăm asta. Pentru că trăim un moment în care România întreagă parcurge un curs intensiv de Drept, predat de persoane care au interese în soluţionarea propriilor cauze şi care nu au absolvit cursurile unei facultăţi de Drept”, a spus Cristina Tarcea, la bilanțul DNA.

Sursa:evz.ro

Post-ul MOMENT PENIBIL. Cine a lasat-o pe Kovesi cu mana intinsa la BILANTUL DNA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com