Life Style

Momente de cumpana in Asia Express. Cum s-a accidentat Oase,prietenul cel mai bun al lui CRBL

dyfashion.ro%20   kitunghii.ro   ideall.ro

Aventura pe Drumul Elefantului continua cu bune si cu rele. Un alt concurent s-a accidentat destul de grav in timpul competitiei din India.

Asia Express. Oase, accidentat grav in timpul competitiei. In drumul catre Mumbai, colegul lui CRBL se accidenteaza grav. Acesta a marturisit ca nu a facut nimic iesit din comun. A incercat sa isi indrepte laba piciorului, moment in care l-a cuprins durerea.

In timpul unei probe, concurentul s-a prabusit la pamant. A avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. A ajuns la spital unde medicii i-au acordat primul ajutor. Din nefericire, Oase are sanse mari sa iasa din competitie. Ramane de vazut ce decide Antena 1 in legatura cu CRBL.

Asia Express. Oase, accidentat grav in timpul competitiei

„Când am încercat să îndrept laba piciorului aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După mi-am dat seama că m-am lovit și la cap”, a marturisit Oase la Asia Express.

”Drumul meu spre casă începe să se întrevadă”, a mai adaugat Oase, la Antena 1. In aceasta seara, echipele vor continua Drumul Elefantului și pe Autostrada 44, una dintre cele mai mari autostrăzi din lume. Drumul traversează India de la nord, la sud. Distanțele între misiuni nu vor fi deloc scurte

Comment here