Social Media

Monica Gabor, însărcinată? A făcut publică prima fotografie: ”E băieţel!”

Monica Gabor a postat pe reţelele de socializare un mesaj care i-a uimit pe toţi: este sau nu gravidă?

Monica Gabor a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de fiica ei, Irina, îmbrăcate în rochiţe, zâmbitoare şi fericite. Evident, lucrul care i-a pus pe jar pe toţi a fost faptul că Monica Gabor, iubita lui Mr. Pink, s-a pozat în mână cu un ornament pentru petrecerea de bebeluşi, în care apare un cărucior de culoare albastră şi pe care scrie ”baby boy” (”băieţel”).

De asemenea, Monica Gabor a postat în dreptul fotografiei cu ornamentul respectiv şi fiica ei ”It’s a boy” (”Este un băieţel”).

Ba mai mult decât atât, Monica Gabor a primit numeroase mesaje din partea prietenilor virtuali, felicitând-o, chiar dacă bruneta ar fi luat parte, practic, la un ”baby shower”, un eveniment foarte popular destinat persoanelor gravide.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.